FB-stjernen

Jeg har været på samtlige diverse sociale medier, herunder FB, i mere end 16½ år, og det har ærlig talt ikke altid været "en dans på roser". Mit mismod skyldes at jeg i selvsamme lange periode, og det endda på trods af voldsom aktivitet og megen udadvendthed, venlighed og omsorg, endnu ikke har fået mere en fire FB-venner. (Fem egentlig, men én blev opdaget, fordi det er Friends jeg selv har lavet, ved at oprette profiler med falske emails...)

Men nu er lykken vendt! :-)

Mit seneste FB-indlæg har fået en "Like". Godt nok er det ikke helt det samme som en ven, men det snærper da derhenaf. Så jeg er sikker at min sociale-medier-livs-løkke er vendt, for FB stjernens glans vil stensikkert kaste endeløs lys over min profil fra nu af. Givet, det er takket være min egen vedholdende, ihærdige og uselviske indsats, så rosen skal måske nok sendes retur til undertegnede, men alligevel, det er i dag en glædens FB-dag.

FB længe leve


Follow me on FaceBug, Like me on Twister, check my profile on Instagrooom, spread (important!) news about  me via Linkedong, tweet my gogool+, read all about me on pinteroast, be my friend on Snapsjat, se my pictures at Ytuube, feedcrawl/rss my homopage (Tuesdays only).